eXaperio Mivel foglalkozunk? Mivel nyújt többet az eXaperio? Kik vagyunk? Rólunk mondták... Kapcsolat

Michael B. Skalka
President, Managing Director of Global Underwriting Services
Stewart Title Guaranty Company

RÓLUNK MONDTÁK...

"Szabó Zoltán kilenc éven át állt kapcsolatban a szervezetünkkel. Azért alkalmaztuk Szabó urat 1995-ben, hogy segítsen befejezni egy Magyarországon korábban elnyert projektünket. Munkájának eredményeivel és etikus hozzáállásával olyannyira elégedettek voltunk, hogy tulajdonrészt ajánlottunk neki magyarországi leányvállalatunkban, a Stewart Information Hungary Kft-ben. Amellett, hogy a Kft ügyvezető igazgatójaként szolgált, Szabó úr különféle tanácsadói megbízatásokat teljesített Közép-Kelet Európában, és szoftverfejlesztési projekteket vezetett Magyarországon.

Szabó úr 2000-ben csatlakozott a Stewart Information International-höz Automation Specialist-ként. Ebben a szerepkörben az üzleti folyamatok automatizálásával kapcsolatban a különböző leányvállalatok által megfogalmazott igények kielégítésén dolgozott. Az irodákkal külön-külön foglalkozott, mégis nagy része volt abban, hogy a nemzetközi bővülésünket támogató átfogó informatikai stratégia megalkotása érdekében megfogalmazzuk a közös automatizálási igényeinket. Szabó úr 2003-ban megbízást kapott ennek a stratégiának a megvalósítására. Ezzel egy időben kapta meg Chief Technology Officer-ré történő kinevezését a Stewart Information International-nél. A vállalatunktól történő 2004-es távozásáig CTO-ként dolgozott.

Személyes jellegű megjegyzésem, hogy Szabó urat mindig készséges és megbízható szakembernek találtam, aki nem sajnálja az időt arra, hogy az ügyfél igényeket (akár külső akár belső ügyfelekről van szó) megértse és kielégítse. Kötelezettségeinek mindig időben eleget tesz. Megnyerő személyisége és tapasztalata miatt mindig örömmel dolgoztam együtt Szabó úrral."

Frederique Dahan
(Lead Counsel, EBRD)

"Szabó Zoltán a 2001 és 2006 közötti időszakban dolgozott velem igen intenzíven több olyan projektünkön is, amelyek közép-kelet európai országokban, illetve a Független Államok Közösségének néhány tagállamában zajlottak. A Zolival való közös munka azért különleges, mert ő a kiemelkedő szakmai tapasztalatok, a kiváló projektmenedzsment képességek, és figyelemre méltó személyes tulajdonságok elegyét nyújtja. Gyakran voltunk nehéz, kényes helyzetekben, de Zoli mindig felülmúlta a várakozásaimat. Tökéletesen megbízom benne, és soha nem volt kétségem az adott projekt iránti elkötelezettségében vagy tisztességében. Szeretem a humorérzékét és a "meg tudjuk csinálni" hozzáállását. Remélem lesz lehetőségünk a jövőben is arra, hogy együtt dolgozzunk!"

Dr. Gerfried Mülleitner
CEO / VRP
PRAGMATICA AG

"Szabó Zoltán projektvezetőként dolgozott egy összetett programban, amelyet egy nemzetközi nagyvállalat indított az üzleti szolgáltató központja teljesítményének további javítása érdekében. Program menedzserként igen szorosan együtt dolgoztam Szabó úrral öt hónapon keresztül.

Szabó úr egy tapasztalt projektvezető, aki tanúbizonyságát adta, hogy képes nagy nyomás alatt dolgozni multikulturális és többnyelvű közegben. Egyformán jól kommunikál felsővezetőkkel és a beosztottakkal. Személyes adottságai révén képes hatékonyan működő munkakapcsolatok kialakítására. A nehéz helyzeteket pragmatikus megközelítéssel és kitartással oldja meg.

Élveztem a közös munkát Szabó úrral, mert nagyon együttműködő volt a programmenedzsment testületekkel, gyorsan alkalmazkodott az új jelentési kötelezettségekhez, betartotta a határidőket, és mindig megőrizte vidámságát."

Takács Krisztián
Ügyvezető
Business Telecom Kft.

"Vállalatunk bővülési stratégiájának megvalósítását egy hároméves időtávra szóló részletes üzleti terv készítésével alapoztuk meg.

Az üzleti tervezés folyamatát Szabó Zoltán koordinálta. Rutinja és gyakorlatias megközelítésmódja biztosította, hogy a tervezés során minden lényeges szempontot szisztematikusan végiggondoljunk, és hogy a különböző funkcionális területekre vonatkozó fejlesztési elképzelések konzisztens egésszé álljanak össze. A munka során Zoli rugalmasan alkalmazkodott a folyamatba bevont kollégák rendelkezésre állásához, és egyformán jól szót értett minden szakterület képviselőjével.

Közvetlen stílusa miatt igen jó munkakapcsolat alakult ki közöttünk, így együttműködésünk nemcsak hasznos volt, hanem a hangulatát tekintve kellemes is."

Villányi Péter
Ügyvezető Igazgató
AVIS Group Business Support Centre Kft.

"Üzleti szolgáltató központunk működésének fejlesztése érdekében indítottuk a BSC Next Generation elnevezésű programunkat, amely több, egymáshoz szorosan kapcsolódó projektből állt. Szabó Zoltán a program "Database" projektjét vezette külső tanácsadóként.

Zoli nagy időnyomás alatt, igen gyorsan átlátta az érintett szervezeti egység működését és megértette azt az üzleti igényt, amelyet a projektnek ki kellett elégítenie. Jól működő munkakapcsolatot alakított ki a projektcsapat tagjaival, a vállalatunk különböző szintű vezetőivel, és a program menedzsmenttel. Külső tanácsadóként is képes volt úgy működni, minta a mi szervezetünk tagja lenne. Képviselte és védte az érdekeinket a lehetséges külső szoftver beszállítókkal folytatott tárgyalásokon. Amikor a menedzsment a projekt költségeinek lefaragását kérte, olyan módon szervezte át a munkát, hogy a költségcsökkentést a kockázatok elfogadható mértékű emelkedésével sikerült megvalósítani. A költségcsökkentésnek saját anyagi érdekeit is alárendelte. Jelentési kötelezettségeinek mindig megfelelt, munkavégzéséről pedig precíz időelszámolást vezetett.

Nyitottsága, kommunikációs készsége, és vidám természete révén Zoli könnyen beilleszkedett abba a közegbe, ahol dolgoznia kellett. Úgy érzékeltem, hogy munkatársai szívesen dolgoztak vele."

 |  kapcsolat  |  oldaltérkép  |  honlapkészítés: dupai

Telefon/fax: +36 26 655 237
eXaperio - Helyzetfüggő Üzleti Megoldás Szolgáltató Kft., 2089 Telki, Tölgyfa utca 10.