eXaperio Mivel foglalkozunk? Mivel nyújt többet az eXaperio? Kik vagyunk? Rólunk mondták... Kapcsolat
Alapvetés: hogyan működik a kockázati tőke?
Mik az üzleti tervvel kapcsolatos befektetői elvárások?
Gyakran ismétlődő félreértések
Mi a szolgáltatásunk?
Mi az ügymenetünk?
Díjazásunk

TŐKEBEFEKTETÉSEK SZERVEZÉSE

Vállalkozói tőke, ezen belül kockázati tőke bőségesen rendelkezésre áll, mégis nehéz hozzájutni. A kockázati tőkések arra panaszkodnak, hogy nehezen tudják kihelyezni a forrásaikat, az ötletgazdák pedig arra panaszkodnak, hogy nehezen tudnak fejlesztési forráshoz jutni. Mindkét fél helyzetét szeretnénk üzleti alapon megkönnyíteni.

Ezt a pár oldalt úgy építettük fel, hogy az ötletgazdáknak világos és érdemi segítséget nyújtson annak megismerésében, hogy milyen elvárásokat és feltételeket teljesítve indulnak jó eséllyel kockázati tőkéért. Reméljük, hogy ez a pár oldal segít ötlet-gazdából projekt-gazdává válni. Azt is reméljük, hogy a projektgazdáknak sikerül olyan útmutatást adnunk, ami alapján a befektetők szempontjai szerint is képesek lesznek a saját projektjüket látni, bemutatni, megítélni és megmérni, elkerülve a felesleges idő és költségráfordítást, az esetleges váratlan kudarcot. Talán azt is sikerül érzékeltetnünk, hogy az üzleti elgondolások megfelelő előkészítése egy nagy jártasságot igénylő "szakma", amelyben keveseknek sikerül elsőre, segítség és tapasztalat nélkül helyt állnia. Azt gondoljuk, hogy külső segítség itt is jól jön. Ez nem ingyenes, de feltétlenül megtérülő szolgáltatás.

Amennyiben befektetőként talált az oldalunkra, akkor reméljük sikerül meggyőznünk arról, hogy hasznos előszűrést végzünk, és adott esetben az Önökhöz érkezett néhány projekt szakértő áttekintését/kidolgozását is nyugodtan ránk bízhatja.

vissza

 |  kapcsolat  |  oldaltérkép  |  honlapkészítés: dupai

Telefon/fax: +36 26 655 237
eXaperio - Helyzetfüggő Üzleti Megoldás Szolgáltató Kft., 2089 Telki, Tölgyfa utca 10.